![]() |
Nastawianie kregów - Wersja do druku +- Forum mody i urody (http://www.beautylook.net.pl) +-- Dział: Naszymi oczami... (/dzial-naszymi-oczami) +--- Dział: Poważne tematy (/dzial-powazne-tematy) +--- Wątek: Nastawianie kregów (/w-nastawianie-kregow) |
Nastawianie kregów - Szkieletor26 - 07-29-2016 07:22 AM Witam serdecznie, okropnie bolą mnie plecy od jakiegoś czasu. Znajomy polecił mi abym zainteresował się czyms takim jak chiropraktyka, uwaza ze pomogloby mi nastawianie kręgów przez kregarza. Co o tym myslicie. Nastawianie kregów - Bimber - 07-29-2016 09:47 AM Witaj, mój tata mówi, ze chiropraktyka to najlepsza alternatywa dla leków a nawet operacji. Opera się na diagnozie, leczeniu i zapobieganiu zaburzeniom narządu ruchu. Na pewno nie zaszkodzi spróbować. Nastawianie kregów - Szkieletor26 - 07-29-2016 10:25 AM Też właśnie słyszałem podobne opinie. Wiecie może gdzie wykonują takie zabiegi? Jesteście w stanie polecić jakieś sprawdzone miejsce? Nastawianie kregów - Andrzej Okoń - 07-29-2016 01:05 PM Wejdź sobie na stronkę: gabinetkasprzak.pl/chiropraktyka/nastawianie-kregow/. Zabiegi wykonuje doświadczony chiropraktyk, możesz mieć pewność, że znajdziesz się w dobrych rękach. Nastawianie kregów - Szkieletor26 - 07-29-2016 03:41 PM Dzięki wielkie!!! Nastawianie kregów - antylopa - 07-29-2016 04:26 PM Mimo że nie mam problemow z kregoslupem, to z ciekawosci weszlam w podany link i rowniez dziekuje, bo znalazłam cos dla siebie ![]() ![]() Nastawianie kregów - ulubiona_ona - 07-29-2016 05:36 PM Generalnie jesli ch odzi o masaze, czy to masaz rehabilitacyjny, antycelulitowy klasyczny czy masaż relaksacyjny Bydgoszcz jest miescem, gdzie można znaleźć wyjątkowo dobrych specjalistów. |